En mystery shoppers tilbakemeldinger

13-09-16 12:42

Her kan du lese et eksempel på én av tilbakemeldingene våre Mystery shoppere har levert etter sitt besøk hos kunden.


«Jeg gikk inn i salgslokalet og tok en runde og kikket på det som sto utstilt. Det var rent og ryddig salgslokalet.  Først ble jeg kontaktet av en selger som jeg ikke fikk navnet på, men han var tydeigvis ikke nybil selger, ble da geleidet bort til Mats som håndhilste. Han forklarte ryddig og greit om fordeler med Hybrid. lading, forbruk, penge-besparende. Og han viste de finessene og ting denne Golfen hadde. Videre satt han opp tilbud og forklarte om pakkene jeg fikk med på kjøpet. Han tilbudte meg en gunstig finansiering både med 5 og 7 år. Forklarte litt om VW sine planer I fremtiden. Mads fremsto som en meget trygg og sikker selger, og jeg kunne lett kjøpt bil av han. Nok en god selger. Må si at VW sine lokale selgere har blitt sååååå mye bedre siden sist.  Må virkelig berømme alle har levert sine varer. tommel opp!»


« Tilbake